Daniela Nica
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Sunt o persoana dedicata, perseverenta, dornica de a invata mereu si pasionata de domenii precum dezvoltarea personala, comunicare, relationare si leadership. Pasiunea mea este sa descopar, sa invat si sa aplic ”tehnici” prin care sa inspir oamenii sa scoata la lumina ”uriasul” din ei si sa-si elibereze potentialul. Cred ca fiecare avem deja in interiorul nostru tot ceea ce avem nevoie pentru a fi de succes, doar ca ”nu poti vedea tabloul daca te afli in el”.
Sunt 7 ani de cand studiez aceste concepte care au ajutat milioane de oameni sa atinga succesul sub toate fatetele lui, si va pot spune ca le pun in practica in viata si in afacerea mea in fiecare zi. Functioneaza!
Sunt recunoscatoare si increzatoare pentru faptul ca am, prin Programul de Certificare John Maxwell Team, cele mai bune resurse, pe care sunt dedicata sa le folosesc la maxim pentru a-i ajuta pe oameni sa se dezvolte si pentru a face o diferenta in jurul meu.

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.